Астросъветът за днес: Решете финансовите си въпроси

  • 26 януари 2018 06:09

  • 4467
  • 0
Астросъветът за днес: Решете финансовите си въпроси
© Pixabay

Луната e в знак Телец до 19:41ч.

Сега хората са по-практични, по-търпеливи, по-упорити, по-материалистично настроени. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки.

Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е да се започват нови лекарства.

Луната се движи на празен ход от 05:18 до 19:41ч. Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Да не се сключват договори, да не се правят големи покупки (техника, автомобил). Хубаво е сега да подадете данъчна декларация. Можете да действате по осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. В такъв случай е необходимо да се прояви повишено внимание, настойчивост и последователност при реализация на замисленото. Ако не желаете нещо да се осъществи, може сега да предприемете действията с надеждата, че нещата няма да се получат. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес.

В 19:41ч Луната преминава в знак Близнаци.

10 лунен ден продължава до 12:50ч – В това време сме силни и енергични. Можем да се заемем с всякакви важни дела, защото ще имат успех. Сега сме способни обективно да оценим своите възможности. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

11-ти лунен ден започва в 12:50ч. и продължава до 13:33ч на следващия ден. Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия.

Ако получите необективна критика от някой около вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате, сякаш наистина сте виновни. Колкото повече се защитавате, толкова по-сигурно ще ви обземе чувството, че сякаш губите битката. Вместо това реагирайте като зададете контра въпрос на нападателя и сега той ще трябва да се обяснява какво е искал да каже. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Денят е сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата нямат никакво значение.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4467 0

Свързани новини

Водещи новини