Сега е време само за любов

  • 25 януари 2018 06:03

  • 4716
  • 0
Сега е време само за любов
© Pixabay

Луната e в знак Телец до 19:41ч на 26 януари. По време на такова лунно влияние нашето търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно.

Когато уловим позитивното влияние на Луната, можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда поддръжка. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно.

9 лунен ден продължава до 12:14ч – Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

10-ти лунен ден започва в 12:14ч. и продължава до 12:50ч на следващия ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела сега вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Плановете приведете в съответствие с реалността. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.
След започване на десетия лунен ден е благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.
Не се препоръчва подстригване след 12:14ч.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4716 0

Свързани новини

Водещи новини