Астросъветът днес: Не допускайте никого до душата си

Луната влиза в знак Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. За предпочитане е да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат болките пред малко познати хора. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

25-ти лунен ден започва в 03:41ч. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади. Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.
Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.
Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.
 

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.
 

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.
 

Камъни на деня са:

Тигрово око - наричано още банкерския камък. Той пази от финансови неудачи и разоряване. Носи щастие, усилва интуицията, надарява с целеустременост и повишава увереността в себе си. Притежава свойството да предупреждава притежателя си за опасност като става по-тежък. Помага бързо да се възстановят силите след тежка работа. Помага при лечението на псориазис, сърдечно-съдовата система, нормализира кръвното налягане, прогонва депресията. В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви.
 

Котешко око (александрит, по името на руския цар Александър ІІ) е също прекрасен защитник против всякакви уроки и врагове. Ако някой ви атакува чрез агресия, то камъкът със своите вибрации може да създаде ситуация, че причиненото ви зло да се върне с тройна сила към този, който ви го изпраща. Привлича необходимите хора към вас. Пази от измяна, съхранява любовта, укрепва семейните връзки, надарява с талант притежателя си да убеждава другите хора, въздействайки им, но не нарушавайки благополучието им, а само за благи цели.

Коментари

Напиши коментар

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

В кои области Българското председателство на Съвета на ЕС бележи реални успехи до момента?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

На живо Дания - Австралия 1:0