Напрегнат и опасен ден ни очаква днес

  • 10 януари 2018 05:57

  • 7675
  • 0
Напрегнат и опасен ден ни очаква днес
© Pixabay

Луната e в знак Скорпион. Енергията през този период действа върху подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Вибрациите са такива, че всяко проявление сега на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. Много благоприятно време за разговори особено между баща и дъщеря. Денят има двояко отношение към брака.

23-ти лунен ден започва в 01:43ч - Този лунен ден се счита за време на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм, или става жертва на такъв. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Предпочита се да общувате с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации

Този ден е символ на самопожертвованието, жертвата, греха - покаяние, разбирането и прошката на другите. Постарайте се колкото може по-малко да общувате и се въздържайте от бизнес дела. Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Ако ви се налага да вземате решение за нещо, което не ви харесва, дори когато ви подтикват или притискат за това, спрете за миг и огледайте живота си. Запитайте се “Това ли е наистина моят избор? Има ли друг, по-добър начин да постигна тази цел?”. Някои решения са лесни, други трудни, но не забравяйте, че вие винаги имате избор. Когато смятате, че нямате такъв и се чувствате безсилни, това е всъщност пак вашият избор. Избрали сте да се почувствате така. Човек е сбор от изборите, които прави в своя живот. Използвайте мъдро правото си на избор!

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. И най-малката доза може да доведе до поразии. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Сънищата са лъжовни. Болестите започнали през този ден са продължителни.

Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Луна в Скорпион също прави половите органи уязвими и при мъжете и жените.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7675 0

Свързани новини

Водещи новини