Астросъвет: Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма

  • 08 януари 2018 06:10

  • 5583
  • 0
Астросъвет: Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма
© Pixabay

Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма.

Луната e в знак Везни в трета фаза и носи атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например как ще прекарате уикенда. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Алкохола и други разслабващи средства /музика, танци, анекдоти/ ще способстват миротворческият процес също. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

21-ти лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.
Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Някои мистични школи смятат, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.
Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5583 0

Свързани новини

Водещи новини