Нараства увереността в собствените сили

  • 04 януари 2018 06:17

  • 2693
  • 0
Нараства увереността в собствените сили
© Pixabay

Луната прави квадрат към Юпитер (13:35ч) – това е дисхармоничен транзит. В следобедно време не е благоприятно за финансови дела, правните въпроси, начало на процес, служебни работи и молби за протекция.

Пазете се от разногласия с висшестоящи или вземане даване с властта. Повишава се импулсивността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 10:13ч на 5 януари. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

17-ти лунен ден продължава до 20:12ч. - Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се създават произведения и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед. В древните текстове се казва, че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е гнил, то той става раздразнителен и неприятен за околните, здравето му не се подобрява, той ще страда, и околните също. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден.

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне страстта. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

18 лунен ден започва в 20:12ч и продължава до 21:24ч на следващия ден - Денят е пасивен и достатъчно опасен и критичен. Проявявайте търпимост към другите и не пожелавайте зло никому.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2693 0

Свързани новини

Водещи новини