Мощен ден, бъдете особено внимателни към знаците на съдбата

  • 31 декември 2017 06:57

  • 12629
  • 0
Мощен ден, бъдете особено внимателни към знаците на съдбата
© Pixabay

Луната е в опозиция на Меркурий (14:31ч) – това е последният аспект за старата година. Логиката остава на заден план. Неблагоприятно време за общуване. Може да се изговорят прекалено много празни приказки, да се водят несъществени разговори.

В такъв момент често се казва повече отколкото е необходимо, винаги има нещо излишно казано, затова призивът е към повече сдържаност и умереност. Трудно ще се концентрираме върху важните въпроси. Въздържайте се от вземане на важни решения. Привечер влиянието на този неблагоприятен аспект отслабва.

Луната е във въздушния знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Днешният ден ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо.

Подходящо е за пътуване, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете. (да се вземе под внимание времето на горния аспект).

13-ти лунен ден до 15:46ч. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ден за получаване на нова информация, за натрупване на знания, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

14 лунен ден започва в 15:46ч и продължава до 16:42ч на следващия ден – Най-мощният ден на лунния месец. Предпоследният ден преди пълнолунието. Ден за силните и решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции, след това няма да можете нищо кардинално да измените, ще остане само да пожънете плодовете от своите минали действия. От една страна денят е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Добре е да се завърши започнатото, да се сложи финалната точка. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват.

Семейство - 14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. Благоприятно е за създаване на семейство, когато преди това вече е имало друг брак. Време за втори опит. Това дава истински шансове действително да се измени живота към по-добро. Самата Луна е на ваша страна. Ако в семейството има подрастващо поколение, може да възникнат усложнения. Подрастващите ще се опитат да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. По-добре е да отстъпите.

Покупки- Благоприятно време за покупки за това, за което отдавна сте мечтали. Ако сте събирали дълго време пари, за да придобиете някоя вещ, то сега е най-подходящо време да си я купите. Няма значение дали е нещо малко или по-голямо.
Когато 14 лунен ден се падне в неделя, може да се смята за щастлив ден. Щастлив цвят виолетов, лилав и бял. Щастливо число на деня – 5. Весело посрещане на Новата 2018 година!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12629 0

Свързани новини

Водещи новини