Избягвайте черните мисли

  • 18 декември 2017 06:14

  • 7547
  • 0
Избягвайте черните мисли
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец. Хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да раздават съвети и да помагат на другите. Проявяват се качества като щедрост, великодушие, решителност. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите на дълги разстояния пеша или да стоите дълго време прави.

Възможно е да ви се повиши апетита и да имате желание да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Всичко това до 15:35ч.

Луната ще се движи на празен ход само няколко минути – от 15:11 до 15:35ч – но е важно точно в това време да не предприемате нищо важно. След това нощното светило преминава в следващия знак Козирог, където ще остане до 04:30ч на 21.12. Днес и следващите два дни, докато Луната се намира в този знак, не се препоръчва да вадите и лекувате зъби. Затова пък за жените времето на Козирога е подходящо за почистване на лицето.

30 лунен ден започва в 07:39 и продължава до 08:32ч - Всеки лунен месец няма 30-ти лунен ден. Той никога не продължава дълго, както в случая е само близо час, но се счита за пълноценен лунен ден. Жалко, че е толкова кратък, защото е един прекрасен ден и няма да можем да се възползваме от благоприятните му енергии.

Новолунието настъпва в 08:32ч. Започваме отново новия лунен месец с 1 лунен ден, който е много важен. Той ще продължи до 08:29ч на 19 декември. В първият ден на лунният месец е сътворен и Адам. Това време е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и е добре да се посвети на планиране, на създаване на ментални модели за добро бъдеще и различни желания. От това какъв фундамент ще бъде заложен, зависи целия нов лунен месец. Ето един способ как да приближите към себе си вашата мечта: Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи да бъдат колкото може по конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак внимавайте какво си пожелавате!

Добре е да се въздържате от всякакви покупки. Отделете внимание на храненето, тъй като сега организма се намира в твърде уязвимо състояние. Време за лунна диета, която продължава 24 ч. след момента на новолунието. Може да консумирате през това време мляко, билкова отвара, минерална вода, важното е да е без захар и сол, без друга храна. По това време лунните сили спомагат за изхвърляне на шлаките.

Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни. Не бързайте да се лекувате. Поболедувайте, ако е търпимо - това е болест, която ще ви изчисти. Но ако не можете да търпите и се налага лечение, то разбира се направете го.

Не се препоръчват никакви гадателски техники, тъй като астралните енергии са твърде нестабилни и могат да повлияят върху точността на предсказанията.

Избягвайте черните мисли и лошите пожелания. Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите ни. За това е нужен постоянен самоконтрол. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи. Хубаво е да сънувате тази нощ звезди, небе и пътека.

Секс – По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Подстрижките е по-добре сега да се избягват.

За родените в 30 и 1 лунен ден:
30-ти лунен ден – символ: Златен лебед - Тъй като не винаги има 30-ти лунен ден, най-малко родени има в него. Това е голяма награда не само за човека, на който е предопределено голямо щастие, но и на цялото му семейство. Хората, родени в този ден не са лоши и притежават много добри качества. Това е един вид награда за миналите им действия в предишни животи. Обикновено са духовно развити. Такива хора носят в себе си всеопрощение и благодат. По природа са алтруисти и готови винаги да помогнат.
Още от деца започват да осъзнават своето предназначение. Рядко се отклоняват от правия път, обикновено са верни и предани на партньорите и приятелите си. Понякога могат да останат неразбрани и непризнати от другите. Най-важното за тях е любовта. Имат много приятели. Често правят бърза кариера, срещат своята настояща любов и са щастливи в брака.

1-ви лунен ден – символ: Светилник, Лампа. - Родените в този ден се отличават от околните. Те имат много очаквания, които така и не могат да дочакат. Понякога ги спохожда спонтанно и неочаквано озарение и те започват да творят велики дела. Ако в 1-ви лунен ден мислят за нещо ярко и образно визуализират, представят си желания резултат, то замисленото може да се претвори в реалният живот, но само, ако мислите им са чисти. Всичко, което се замисля в този ден, има повече шансове за реализация.
Хората родени в 1-ви лунен ден, често са нерешителни и бавни. Такива занимания като размишления, мечтаене, за тях са предпочитани повече, отколкото активните действия. Те могат да създават емоционални и мислени модели, които с успех въплъщават в живота. Затова трябва да са много внимателни в своите желания и емоции. Заради здравето си, трябва да се откажат от алкохола и пушенето.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7547 0

Свързани новини

Водещи новини