Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно

  • 16 декември 2017 06:43

  • 13530
  • 0
Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно
© Pixabay

Слънце тригон Уран Период на неочакваните неща и изненадите, както в личен, така и в обществен план. Може много събития да ни дойдат като гръм от ясно небе. Уран не действа елегантно, когато промяната е наложителна. Отиват си едни структури, за да дойдат нови, по-прогресивни. Аспекта носи рестарт на духовното обновление, мобилизация на духовните сили и енергии. Освобождаване на огромни вътрешни сили и резерви. Носи прогресивни идеи и вдъхновение. Благоприятно е за алтернативните лечения. Скрити способности и таланти ще се изявят при много хора. Не се учудвайте, ако направите нещо необичайно или пък другите. Да не се претоварва мозъка в никакъв случай. Ненадейни срещи и запознанства, но връзките ще бъдат краткотрайни ….. в повечето случаи.

Луната е в знак Стрелец от 03:08ч. Обикновено по това време хората са по-философски настроени и се стремят да показват своята компетентност. Всеки се стреми да убеди другия в нещо. Денят се характеризира с емоционална стабилност. Подходящ момент снахите да общуват със свекървите си. Има голям шанс да постигнат единомислие, но там, където има вечни конфликти или липсва обич, нищо няма да помогне. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

28 лунен ден започва в 05:48 и продължава целия ден - Един от най-благоприятните дни на лунния месец. Има хармонична, чиста и светла енергия. Не бива да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Препоръчва се да контролирате своите емоции, да имате в главата си добри мисли и намерения. Добре е да бъдете в приповдигнато настроение. Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности или опасно заболяване. През първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е настроенията ви да са променливи. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни. Днес каквото подхванете, всичко ще ви се удава. Всички дела и начинания, които са с благи намерения ще бъдат успешни.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Днес е ден, в който можете да постигнете ново духовно равнище. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре е за практики като медитацията. Уязвими са органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или да четете книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия.

Любов и общуване – Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а де се основава на чувства. На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. Не се препоръчва да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и прояви на грубост и безразличие. Идеален ден за зачатие на дете.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

28-ти лунен ден – символ: Лотос - Родените в 28-ми лунен ден, могат да бъдат както високо интелигентни хора, така и циници без всякакви принципи. Като цяло те осветяват пътя на другите, оказват им подкрепа, вдъхновяват ги. Имат способност да планират добре нещата. Това им позволява да постигнат успех в професионалната сфера. Освен това притежават прекрасна интуиция и умеят да предвиждат бъдещето. Имат голямо самосъзнание. През целия си живот се опитват да стигнат до първопричините на събитията. Някои от тях живеят живот без никакви привързаности и емоции, а други израстват като самоотвержени алтруисти, към които се протягат другите хора.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13530 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини