Днес ще усетите енергиен подем

  • 09 декември 2017 07:10

  • 8744
  • 0
Днес ще усетите енергиен подем
© Pixabay

Планетата Марс влиза в знак Скорпион, където ще остане до 26 януари. Тук се явява управител на този знак и ще се чувства като господар, но това съвсем няма да направи транзита лек. Марс е планета достатъчно гореща, импулсивна, а Скорпионът е труден знак.

Действията на мнозина ще се осъществят под натиска на силни емоции и преживявания. Хората могат да бъдат принудени да действат в желанието си за промяна или външни промени могат да дойдат в живота им и да ги заставят да действат. Също така, при такъв транзит може да се появи чувство на тревожност или усещането, че трябва да концентрирате цялата си енергия за последващото й освобождаване в правилната сфера.

Луната е в знак Дева от 01:10 ч. Времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Сега лесно се реагира моментално дори на на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се превърнат в невинни ангелчета. Подходящо за диагностициране, сега се поставят най-правилните диагнози. Това се отнася не само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

21 лунен ден продължава до 23:39 ч. Това е ден на активните действия, на творческият подем и вдъхновение, само тогава може да се очакват позитивни резултати. Удават се делата, в които участват повече хора. Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи. Възможно е да получите интересни предложения.

Необходимо е да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.

21-и лунен ден – символ: Кон, стадо коне, летяща колесница - Родените в 21-лунен ден са благородни и справедливи по натура, отстояват високи идеали. Много болезнено възприемат несъвършенството на света. Присъщи са им героична преданост и истинско мъжество. Те са целеустремени, търпеливи и трудолюбиви. Имат ясен ум. Някои могат да станат много високомерни и надменни горделивци, а други безстрашни рицари, готови да се притекат на всеки на помощ, да защитават по-слабите. Често се държат сдържано, понякога студено, тъй като трудно проявяват своите чувства. Стараят се да се прикриват зад маската на непроницаемост и равнодушие, но дълбоко в душата си са много страстни. Ако не се развиват духовно, от тях могат да произлязат подлеци, за които целта оправдава средствата.

Препоръчва им се да се занимават със спорт, бойни изкуства, йога, но да внимават с натоварването. Не трябва да ядат много тежки и мазни храни. Полезни за тях са червените зеленчуци, плодове и ягоди.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8744 0

Свързани новини

Водещи новини