Владейте емоциите - днес проблемите ще ни се струват двойни

  • 04 декември 2017 06:14

  • 4715
  • 0
Владейте емоциите - днес проблемите ще ни се струват двойни
© Pixabay

Хармонията между Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за нестандартното мислене. Следобедът ще бъде интересен и вълнуващ за всички, които обичат приключенията и сюрпризите. За по-консервативните хора той ще бъде твърде хаотичен и излишно суетен. Но във всеки случай едва ли на някого ще му се удаде да действа по по-рано съставения си план.

Тригонът на Луната с Марс (17:58ч) ще ни донесе прилив на енергия в късния следобед. Получаваме реална възможност да получим това, което ни трябва, но и да изпортим работата поради нервност и превъзбуда. Повишава се степента на емоционално въздействие върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подходящ момент за признание, в работата – желание да се завърши започнатото.

Опозицията на Луната и Сатурн (19:47ч) ще внесе безпокойство, липса на добро настроение, неудовлетвореност, в някои случаи ще се стигне до емоционална депресия. Може да почувствате умора, апатия. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се струват двойни. Общуването ще бъде затруднено, особено с по-възрастни от нас хора.

Луната е в знак Близнаци до 22:38ч - бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същност. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Владейте емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.
В 22:38ч Луната преминава в знак Рак.

16 лунен ден продължава до 18:05ч. Денят е свързан с Божията искра. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител. Този ден носи чистота, вътрешна и външна хармония.

Човек остава само да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Добре е да се завършват започнати дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения. Нараства влечението към красотата и изкуството. Общувайте само с този, който ви е приятен. Не се натоварвайте с чуждите проблеми. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие.

Желателно е да се употребяват постни продукти, риба, тъй като стомахът не може да се справи с тежката и месна храна. В този лунен ден се обновява кръвта на човека, затова са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимия орган е далака.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Много нежелателни са случайните интимни връзки. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягва суетнята и шума.

Подстрижка – Отказвайки се от подстрижка, вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система.

Покупки – Неблагоприятен ден за всички покупки. Няма да забележете някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Сънища – Единственият лунен ден, в който образите в съновиденията не носят никакъв съществен смисъл.

17 лунен ден започва от 18:05ч и продължава до 19:06ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4715 0

Свързани новини

Водещи новини