Астросъветът за днес: Не се захващайте с важни бизнес дела

  • 13 ноември 2017 06:21

  • 10640
  • 0
Астросъветът за днес: Не се захващайте с важни бизнес дела
© Pixabay

Преди обед секстилът между Луната и Слънцето ще донесат емоционална приповдигнатост и добро настроение в контактите с околните, готовност да се притечем на помощ, благопожелателност. Душевни преживявания и вълнения, често свързани с противоположния пол, затова не бързайте да вземате решения в личен план. Повишава се работоспособността, жизнената енергия, но не са изключени емоционални избухвания и състояние на напрежение.

Най-важният аспект днес е съвпадът на Венера и Юпитер. Носи добро настроение и оптимизъм. Финансови придобивки. Опитайте си късмета на лотарийните игри, но без да прекалявате. Благоприятно време за благотворителни действия. Щастлив ден за връзките и личните отношения.

В по-късния следобед и вечерта квадратурата на Луната и Сатурн ще внесе безпокойство, липса на добро настроение, неудовлетвореност, в някои случаи ще се стигне до емоционална депресия. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се струват двойни. Общуването ще бъде затруднено, особено с по-възрастни от нас хора. Може да почувствате умора, апатия. Възможни са неочаквани, но бързо преминаващи проблеми. Добре ще е да се въздържате от харчене на пари.

Луната е в Дева - знак на интелекта и практичността. Когато Луната е в земния знак Дева, вниманието е фокусирано върху продуктивната дейност, с малки корекции. Обръща се по-голямо внимание върху детайлите (понякога до дребнавост), задълбоченост, практичност, подлагане на околните на конструктивна критика, засилват се аналитичните способности. Яснотата на мислите е с минимално емоционално проявление, но е възможно да се зацикли върху дребните неща. Подходящо време за всяка усърдна работа, която изисква по-голямо внимание и търпение. Добро време за делова, научна, интелектуална работа, обучение, оформяне на парични документи, повишаване на квалификацията. Сега можете да пишете, да редактирате.

Време да се обърне внимание на здравословния начин на живот, на диетата, хигиената. Пийте много вода, правете стречинг упражнения, подходящо за спорт, джогинг. Отлично време за лечение на кожни заболявания, козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна). Ако направите прическа през този период, тя ще запази формата си за дълго време (косата ще расте по-бавно). Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Не се препоръчва хирургична интервенция в областта на стомашно-чревния тракт.

Внимателно следете качеството и количеството консумираната храна (повишена чувствителност на стомаха). Забавленията са по-добре да се отложат за друго време - те могат да бъдат твърде скучни сега.
Подходящо е за засаждане на стайни цветя, те бързо се вкореняват. Добро време за хигиенизиране на дома и офиса.

25 лунен ден започва от 01:48ч и продължава целия ден – Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Всеки човек има свой вътрешен глас – с вас разговаря вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща. Малко вероятно е да чуете гласа на светлите сили, ако сте потънали в разбор на съседи, колеги или приятели. Тогава във връзка с вас е не ангелът хранител, а вашият личен демон изкусител и неговите съвети може още повече да объркат живота ви. Може да направите лечебно гладуване и да работите над себе си за увеличаване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат почистени от духовни и физически шлаки. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. В резултат ще получите нови сили.

Секс – Подходящо време за чувствен и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен.
Сънища - Ако сънувате неприятен сън, това е знак, че не изпълнявате правилно своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън веднага след полунощ може да бъде пророчески и трябва да му се обърне специално внимание.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10640 0

Свързани новини

Водещи новини