Не се занимавайте с финансови въпроси, има риск да станете жертва на измами

  • 07 ноември 2017 05:57

  • 4140
  • 0
Не се занимавайте с финансови въпроси, има риск да станете жертва на измами
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. Пазете вещите и портмонето си. Тези дни са добри и за крадците. Уязвими са ръцете, раменете, дихателната и нервната система.

Луната днес само пет минути ще бъде на празен ход – от 12:41 до 12:46ч. След това се премества в собствения си знак Рак. Хората постепенно ще започнат да стават по-емоционални и обидчиви. Затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. Уязвими са млечните жлези, дванадесетопръстника и стомаха.

19 лунен ден продължава днес до 20:21ч –Този ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки. Подходящо време за покаяние. Проявете търпение и трудолюбие.

На този ден трябва да има морално прочистване, освобождение от гордост и лъжи, илюзии, както и чужди мисли. Да се намали негативността на този труден ден може чрез силни морални качества, скромност и безкористност. Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности, всичко старо, което ви пречи и дърпа назад. За профилактика може да правите въртеливи движения със запалена църковна свещ върху пъпа и гърдите и после я оставете да изгори до край. В никакъв случай не я гасете. Хубаво е да запалете свещ и да гледате продължително живия пламък. Препоръчва се да обиколите цялата къща стая по стая със запалена свещ по ъглите. Добре е да се почисти дома. Обновете енергията.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите /моркови, краставици/. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Отношения – Не е подходящо време за любовни срещи. Може неволно да се обидите един друг и сериозно да се скарате. Лесно е да допуснете грешка и да заблудите някого. В никакъв случай не започвайте да изяснявате отношения. Ще задълбочите проблема още повече. Не е подходящо и за интимни отношения.

Бизнес и работа – Може да обсъждате текущите въпроси, но отлагайте преговорите по различни иновации. Не действайте необмислено в никакъв случай. Не трябва да се занимавате със сериозни парични въпроси, има риск да станете жертва на измами. Бъдете много внимателни с предложенията, които постъпват днес. По-добре не ги приемайте. Задължително ги анализирайте, като не забравяте нито за момент, че безплатното сирене има само в капана на мишката и не отговаряйте с незабавно съгласие. На този ден се вижда само върха на айсберга. Опитайте се да откриете и неговата скрита част преди да вземете решение.

20 лунен ден започва в 20:21ч и продължава до 21:23ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини