Захвърлете задръжките и се отдайте на вътрешната свобода

  • 07 октомври 2017 06:23

  • 7132
  • 0
Захвърлете задръжките и се отдайте на вътрешната свобода
© Pixabay

Луната екзалтира в знак Телец от 02:57ч. Стресът и напрежението от предишните дни започват да отминават. По времето на Телеца хората ще се чувстват умиротворени, спокойни и надеждни. Реакциите ще се забавят, мислите ще спрат да ви тревожат и да се роят. Увеличава се силата на волята ни и търпението. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда поддръжка. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст. Избягвайте да викате и да пиете студени напитки.

17 лунен ден продължава до 20:22ч. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. На хората привикнали постоянно да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената един път в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате днес. В този ден забравете всичко, което са ви учили родителите и в училище. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Не се препоръчва да се работи, не подхожда за чистене и пране. Ако започнете нови дела в седемнадесетия лунен ден, бъдете подготвени за това, че тези дела непрекъснато ще изискват корекция, нещата няма да стават така както сте ги планирали, но това не означава, че резултатът ще бъде отрицателен. Спомнете си, че имате чувства. Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Почивайки и веселейки се днес, ще създадете добро настроение и бодрост за остатъка от лунния месец.

Отношения – Днес е много подходящ ден за сключване на бракове, има старо поверие, че венчаните в този ден ще живеят дълго и щастливо, както в приказка. Страхотен ден за романтична среща, голяма вероятност да се влюбите от пръв поглед. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс - 17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на страстта, където и да ви застигне. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии.

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. Подходящо е за използване на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за подобряване на отношенията.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

18 лунен ден започва в 20:22ч и продължава до 21:01 на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини