Днес сексуалният потенциал нараства

  • 30 септември 2017 06:48

  • 5431
  • 0
Днес сексуалният потенциал нараства
©

Луната влиза в знак Водолей в 07:41ч и от там прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те искат свобода, промяна, така че може да има желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се развива добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Добро време за научна работа, изобретения, новите идеи дават резултати. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, но е необходимо реално да прецените всички шансове и възможности , а не да позволите въображението да вземе връх.

Трябва внимателно да помислите, преди да говорите нещо. В тези дни, когато Луната е в знак Водолей, практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Предсказанията и предсказанията се сбъдват. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Жените в този период са по-реалистични от мъжете и трябва да се обърне внимание на съветите им, особено на съвета на майката. Неподходящо време за промяна на местоработата.

10 лунен ден продължава до 16:22ч. – Ден на активната мъжка енергия. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Ден на укрепване на връзките, развитие на партньорски отношения, контакти. Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Добре обмислените действия имат шансове за успех и подкрепа на висшите йерархии.

Нараства жизнеността, сексуалният потенциал, личното обаяние.

11 лунен ден започва в 16:22ч и продължава до 17:01 на следващия ден – Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия.

Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Ако получите необективна критика от някой около вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да обяснявате на дълго и на широко, сякаш наистина сте виновни. Колкото повече се защитавате, толкова по-сигурно ще ви обземе чувството, че сякаш губите битката, докато човекът, който ви е обидил ще ви гледа самодоволно и пороят от оправдания за него ще е сигурен знак, че е улучил право в целта.

Вместо това задайте контра въпрос на нападателя и сега той ще трябва да се обяснява какво е искал да каже. На всяка остра дума отговаряйте с контра въпрос. Когато се противим, показваме, че обидата се е просмукала в нас.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5431 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини