Денят е подходящ за романтика и интимност

  • 31 август 2017 06:15

  • 6510
  • 0
Денят е подходящ за романтика и интимност
© Pixabay

Ретроградният Меркурий се връща отново в знак Лъв – знакът на блясъка и сцената. Там ще остане до 10 септември. Мисленето ще бъде по-оригинално и творческо, хората по-щедри. Пребиваването му ще бъде по-ползотворно за хората от огнените знаци (Слънце или Асцендент) – Овен, Лъв и Стрелец.

Луната прави секстил с Меркурий. Аспектът дава прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси. Повишават се комуникативността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Денят е добър за внедряване в живота на нови планове и за дела, които изискват бързо възприятие и приемане на решения. Нараства потокът от нужната информация. Именно в такава атмосфера може да се роди идеята за интересно пътуване.

Луната е в знак Стрелец до 11:20ч. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги разстояния пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

От 07:43 до 11:20ч не бързайте да предприемате нищо важно. Изчакайте да отмине това време и да влезе Луната в знак Козирог. След това може да се заемете с начинанията си.

10 лунен ден, който продължава от вчера до 16:13ч. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Луната помага да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават оригинални и независими, самоуверени. Не се препоръчва уединение. Във времето от 11:20 до 16:13ч може да предприемете нови неща.

11 лунен ден, който започва от 16:13ч и продължава до 17:02ч на следващия ден. Това е един от най-силните енергийни дни. Днес космическата енергия е способна да пробуди в човека скритите му резерви и да го преобрази напълно. Прекрасен ден за работа над себе си и преодоляване на тъмното, злото начало в нас. Силата на деня е огромна, но може да бъде както съзидателна, така и разрушителна, затова внимавайте какво казвате и какво вършите. Това, което сте започнали трябва да го довършите обезателно, иначе то може да завърши самостоятелно, но не както сте очаквали. Емоциите са силни, но как ще се изявят зависи от духовната зрялост на индивида. На здравето трябва да се отдели нужното внимание. На по-високо равнище става изчистване на тънките ни тела. Желателно е да се практикуват очистителни процедури, не само физически, но и изчистване на астрала (например с Рейки, чрез запалена свещ, четене на свещени текстове на глас). Добре е за молитвени действия. Много подходящо е за масаж на тялото.

В 11 лунен ден силата на земята и природата се съединява със силата на Луната, затова енергията се удвоява и търси да намери изход. Някои хора ще усещат голям потенциал, ентусиазъм, непоколебима увереност. Настроени на такава вълна можете да извършите сериозни дела, но те трябва да бъдат довършени както вече споменах, в противен случай може така да си останат. Ако не вярвате обаче в собствените си сили, то по-добре не започвайте нищо.

Всяко дело започнато в този интервал от време (11 л.д.) се включва към безкрайният източник на енергия, но ако се откажете и не го довършите, Космосът ще приеме тази ваша постъпка като отказ от поставената задача и като "изчерпана" цел.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6510 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини