Астросъвет: Благоприятно време за зачеване на бебе

  • 30 август 2017 06:15

  • 3594
  • 0
Астросъвет: Благоприятно време за зачеване на бебе
© Pixabay

В 18:40ч Луната прави секстил с Юпитер. Благоприятно време за подобряване жизнените условия в семеен кръг, за зачатие също. Днес могат да настъпят важни изменения на физическо равнище и в сферата на тънките планове. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да се внимава и с алкохола в големи количества.

Луната е в огнения и подвижен знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

9 лунен ден, който продължава от вчера до 15:21ч. Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в себе си. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение. На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност.

10 лунен ден, който започва от 15:21ч и продължава до 16:13ч на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, секс, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората като никога стават оригинални и независими, самоуверени. В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3594 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини