Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет

  • 22 август 2017 06:54

  • 14741
  • 0
Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет
© pixabay.com (архив)

Луната е в знак Дева.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

2 лунен ден, който започва от 07:12 ч и продължава до 08:20 ч на следващия ден. Подхожда за активна дейност и за изпълнение и начало на реализацията на вашите замисли. Никой не бива да се поддава на гнева. Нужно е да се сдържат емоциите и да се избягват конфликтите и споровете. Във втори лунен ден е убит Джон Ленън.

Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет. Всичко, което се прояви в живота ви през този лунен ден е необходимо да се приеме с благодарност, защото сега съдбата ви изпраща това, което ще ви е от полза в близко бъдеще, дори в момента да не ви изглежда така.

Денят наклонява везните към прояви на алчност, затова всячески трябва да развиваме и култивираме щедростта в себе си и да не съжаляваме за нищо, от което се освобождаваме. Проявите на щедрост и доброта са напълно уместни в днешния ден. Направете на някого подарък, като можете да започнете първо от себе си. Посланието „Направи добро, предай нататък” е полезна препоръка за втори лунен ден! Може да се издължите с пари, да раздадете ненужни за вас вещи, дрехи, играчки на децата на по-бедните и нуждаещи се. Съдбата ще ви се възнагради.

Особено внимание да се отдели на тялото и на храненето. Тялото сега набира сили за целия лунен месец, затова се вслушайте в него. Може да подберете храна или диета за себе си за предстоящото време изхождайки от хранителните предпочитания през този лунен ден. Ако нещо ви привлича, това е вашата храна. Ако нещо ви отвращава, това не е вашата храна, не е полезна за вас и трябва да се избягва.

Неподходящо време за кражби – всички кражби направени в този лунен ден биват разкрити.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време за внасяне на нещо ново, да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14741 0

Свързани новини

Водещи новини