Астро: Ден на добродетелите, ден за радост

  • 20 август 2017 06:37

  • 4037
  • 0
Астро: Ден на добродетелите, ден за радост
© pixabay.com

Луната е в знак Лъв в съзвучие със Слънце и Марс в Лъв и Юпитер във Везни. Главното изискване за деня е да имате доброжелателно отношение към околните. Бъдете справедливи и милосърдни. Може да отделите средства за благотворителен фонд.

28-ти лунен ден (от 04:53 до 06:02ч на следващия ден) – Символ на деня е лотоса. Това е един от най-благоприятните дни на лунния месец. Енергията му е много хармонична, чиста и светла. В никакъв случай не трябва да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Желателно е да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате своите емоции, да имате в главата си добри мисли и намерения. Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности или опасно заболяване. В първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е да изпитате рязка смяна в настроенията. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни. Този, който е живял в съгласие с Луната през целия лунен месец и правилно е използвал енергията й, пред него ще се открие мъдростта. Днес каквото подхванете, всичко ще ви се удава. Всички дела и начинания, които са с блага цел ще бъдат успешни.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.
Днес е ден, в който можете да се издигнете на ново духовно равнище. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Може да откриете висшият смисъл на своето съществуване. Уязвими са органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светилна. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия.
Любов и общуване – Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а де се основава на чувства. Ако не можете да се удържите, трябва да знаете, че на прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. И той трябва да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. Колкото по-екстремно „приключение” замисляте, толкова по-малко удоволствие ще получите от целия процес. Не търсете приключение за една нощ. Идеален ден за зачатие на дете. То ще израсне като мъдър и добър човек. Всичко ще му се удава с лекота и може да покори света.
Диета - 28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.
Радвайте се днес, защото следващият ден ще е тежък, не само, че е 29 лунен ден, но и предстоящото слънчево затъмнение.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4037 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини