Меркурий в Дева

  • 27 юли 2017 13:37

  • 3325
  • 1
Меркурий в Дева
© pixabay.com

На 26 юли в 02:42ч Меркурий извърши преход в знака на своето управление Дева и това е много удачен негов ход. С изключение на периода от 1 до 10 септември, Меркурий ще бъде в знака Дева до 30 септември. Тук той ще се прояви максимално пълноценно, обезпечавайки ни със здрав прагматизъм, ще вкара мислите ни в практическото русло и няма да ни позволи да витаем в облаците.

Меркурий е планетата, която се свързва с писането, мисленето, говоренето и всички страни на общуването. Дева е знакът, който е добре познат като сдържан, морален и практичен. По много начини Девата е знак на всекидневието. Преобладаващото число хора ще се стремят да правят нещата правилно, работейки върху задачите, които имат да свършат, с мисълта за отговорност и какво повече могат да направят за другите и себе си. Ще бъдат по-земни, по-прагматични, по-скромни, но и заедно с това по-критични, обръщащи внимание на всички детайли в желанието си да е всичко по-перфектно и съвършено. Недоволството, че не всичко е както трябва ще намира често място. Мислите ще бъдат по-ясни, решенията по-умни.

На 13 август Меркурий отново ще стане ретрограден (до 5 септември) и ще се върне в знака Лъв на 1 септември. На практика трябва да сте готови да внесете поправки и изменения във вече готовите проекти и договорености. Може да възникнат неотчетени разходи и грешки в документите. Много дела ще трябва да се правят по два пъти. Възможна е неочаквана смяна на ръководства в по-средните фирми. За да се избегне негатива през този период е желателно интелектуално да се развивате, да тренирате паметта си, да вниквате в техническите подробности и инструкции. Да се проверяват отчетите внимателно.

Транзитният Меркурий в Дева ще внесе във всяко общуване нотка прагматизъм. Страстта и вдъхновението, присъщи на влиянието на стихията на огъня досега, ще отстъпят място на пресмятането и пестенето на всяка стотинка и минута. В същото време нараства потока от критики по всеки повод. Задълбочаване на взаимните претенции от 7 до 21 август може да бъде провокирано от затъмненията на светилата в тези дни. Желателно е в този коридор от време да не харчите повече, отколкото е нужно, да не инвестирате средства в нови дела, да не вземате кредити. Грамотната финансова организация на бюджета ще даде ръст на доходите през септември-октомври.

Ако ви провърви, може да поживеете за чужда сметка като ви изпратят на служебно делово пътуване на ново място.
За писменото слово и духовното израстване, зад Меркурий в Дева стои архангел Метатрон. Вярващите могат да се обръщат с молбите си към него. Повече информация ще намерите в Интернет и сред книгите на тази тематика.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3325 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2017.07.29 | 12:18

1
Меккурий в Дева

Добави коментар

Водещи новини