Астропрогноза за юли

  • 02 юли 2017 17:26

  • 37136
  • 0
Астропрогноза за юли
© pixabay.com

Юли ще премине под влиянието на Рак, знакът, който е свързан с домашният уют, семейството, чувствителност, възприемчивост, любов.

С удоволствие ще се наслаждаваме на своя дом, на градината си, на почивка на морето, край реки и язовири, на пътуване по вода, общуване с роднини и приятели, а жизнените трудности ще трябва да приемаме стоически.

От 5 до 31 юли Венера ще преминава през знак Близнаци, откъдето ще ни прави по-гъвкави, по-общителни, по-разкрепостени, ще ни тласка към нови приключения, контакти, срещи, краткотрайни връзки. По това време хората ще са склонни повече към създаване на приятелства, отколкото към сериозни връзки. Ще предпочитат по-леките и неангажиращи флиртове. Време е всеки да излезе от сянката си и да се отпусне по течението на живота.

От 6 до 25 юли Меркурий ще бъде в знак Лъв. Добро време за креативните хора и за всички, чиято работа е свързана със словото. Речта им ще бъде ярка, вълнуваща, в някои случаи високопарна. Подходящо време за реклами, за социални и политически действия. Ще се предоставят случаи мнозина да блеснат било със словото си, било с изявите си, било със своите познания. Много хора ще проявят своето високомерие и надценяване на способностите си, признаци на авторитаризъм, изтласкване на своите идеи напред за сметка на някой друг.

До 21 юли ще бъдат съчетани енергиите на Слънцето и Марс в знак Рак, което обезпечава успех в много сфери на живота. На преден план трябва да се върши работата грамотно и с висок професионализъм, но ще бъде грешка да се насочат всички усилия само натам. В края на краищата е разгара на лятото и за личният живот също не бива да се забравя. Много хора ще се устремят към отпуск, но за съжаление няма толкова много дни, в които може безопасно да се лети или отпътува на дълго пътешествие.

Най-опасното време е началото на юли, тъй като Марс е в опозиция на Плутон, особено до 5 юли не е добре да сте по пътищата. 9 и 10 юли също са опасни дни. Не започвайте през това време важни дела. Необходимо е да съберете мислите си, да се концентрирате върху главното, да вършите всичко последователно и без да бързате. Ако не ви се получава, не настоявайте. Могат да се случат много непредвидени неща.

6, 7 и 8 юли са благоприятни дни за пътуване до морето, за пътешествия, екскурзии и весело прекарване на времето. В това време ще се появи вдъхновение, артистизъм, стремеж към прекрасното. Слънцето в тригон към Нептун ще подари възможности с блясък и вдъхновение да се започнат нови неща. Вслушайте се в своята интуиция, придайте значение на своите сънища. В това време животът ви ще стане по ярък, интересен и наситен с впечатления. Повишена активност, както физическа, така и интелектуална. Възможност да се усети вкусът на живота и да придобие нов смисъл.

Пълнолунието на 9 юли в знака на Козирог, два дена преди това и два дена след това са напрегнат период, тъй като Луната слива енергията си с тази на Плутон и в същото време образуват опозиция към Марс и Слънцето в Рак. Активират се доста мощни енергии, които търсят да се канализират и да намерят изход отнякъде. Избягвайте рисковете, спекулациите, конфликтите.

В продължение на целия юли ще възникват различни опасности, аварии, инциденти като най-опасно си остава времето около пълнолунието. У мнозина ще се появи желание да контролират близките си, да командват и да налагат своето мнение. Това ще доведе до много неприятности. Да внимават най-много Овен, Рак, Везни и Козирог. Те ще реагират най-емоционално. Контролирайте се, не създавайте неприятни ситуации. Въздействието на Плутон ще окаже влияние и върху разпределението на парите, властта. Могат да се активизират много проблеми, свързани с това.

От 11 до 15 юли отново ще можем да разчитам на подкрепата на звездите.

От 16-19 юли отново става опасно и сложно положението. Квадратурата на Марс с Уран създава отново лошо влияние. Възможни са неочаквани ситуации. Не подписвайте договори и други, внимавайте какво казвате, което по-късно може да бъде изтълкувано по съвсем друг начин. Нежелателно е да се лети в пряк и преносен смисъл. Нито със самолет, нито да витаете в облаците. Представителите на водните знаци (Рак, Скорпион и Риби и тези, при които преобладава водният елемент в хороскопа) могат да изпитат потиснатост, тъга и депресия.

В периода от 20-24 юли Слънцето прави преход в знак Лъв, което значително ще усили стихията на огъня. Това ще придаде нов положителен импулс на всичко, което се предприеме в това време, но заедно с това расте и напрежението. Мнозина ще са готови на решителни стъпки и ще предприемат важни промени в своя живот. Транзитирането на Слънцето през Лъв ще повлияе благоприятно за укрепване на отношенията, за срещи, разширяване на кръгозора, за усвояване на нова информация. Всичко ще способства професионалната активност. Лесно ще може да се постигне признание и популярност.

22-24 юли влиянието на новолунието ще бъде заредено с енергията от опозицията на Венера и Сатурн, което може да влоши партньорските отношения, да въвлича в конфронтация партньорите и мнозина да получат удари в любовният живот. Транзитът на Луната в Лъв може да провокира прояви на инат и агресия.

От 25 до 28 юли ще усетим влиянието от съвпада на Слънцето и Марс в Лъв, което ще повиши импулсивността, войнствеността, избухливостта, потребност да се привлече към себе си вниманието. Не е желателно да участвате в рискови ситуации, да вземате прибързани решения и да предприемате прибързани действия. Склонност към идеализъм и прекалена самонадеяност могат да станат камъните, които преобръщат колата. Голяма е опасността от вземане на грешни решения както на личностно ниво, така и във властта.

Спекулациите, финансовите транзакции могат да доведат до загуби.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
37136 0

Свързани новини

Водещи новини