Хороскоп за ползващите интернет

  • 30 юни 2017 17:12

  • 6337
  • 0
Хороскоп за ползващите интернет
© Getty Images/Guliver (aрхив)

Овен - Под управление на Марс се намират спортните ресурси и представителите на този знак обичат да посещават спортни сайтове. Стремежа към новото и желанието първи да узнаят интересната информация прави Овните чести посетители на новите сайтове. Секса също е под управлението на Марс, затова често са посетители на еротичните сайтове и за разлика от другите знаци на зодиака не го скриват. Банерите натискат съвсем рядко и само когато ги интересува.

Телец - Деловият Телец е чест посетител на финансовите сайтовете. Ако има дълго време достъп до Интернет, то той започва да търси в него практическа изгода - да посещава аукциони, борси или си открива собствен сайт. За Телците Интернет е и развлечение, тъй като Венера има силно изражение при тях. Затова множеството от тях посещават развлекателните сайтове, а склонността им към флирт и постоянното желание да имат поклонници/чки ги отвежда до сайтовете за запознанства. Предимно красиво оформените сайтове привличат Телците.

Близнаци - Представителите на този знак имат много разнообразни интереси и затова често търсят каталози. Обичат анимация, музика, обсъждане на филми. В сайтовете ценят не толкова оформлението, колкото информационната наситеност, интерактивността. Някои от тях посещават често и научните ресурси. Силното влечение към общуване ги води към форумите и чатовете. По-голямата част в такива сайтове са представители на този знак. В Интернет прекарват повече време от останалите.

Рак - Много предпазливи - настройват браузерите към безопасност и конфиденциалност. Чести посетители на чатовете, сайтовете на запознанства, но повече по причина на неувереност в установяване на контактите на живо. Често посещават кулинарни, астрологически и психологически портали, активно участват в анкети. Практически никога не натискат банерите, тъй като не се доверяват на рекламите и се боят да не попаднат съвсем не там, където са искали. Нерядко извършват покупки чрез Интернет.

Лъв - Почти никога не преминават по рекламният банер. Достатъчно много време прекарват в Интернет, тъй като са по-бавни в ползването му. Интересите им са най-разнообразни. Собствени сайтове създават рядко, но ако си направят, то там действително ще има какво да се види.

Дева - Сферата на техните интереси е много голяма. На тях са им интересни много неща. Интернет е за тях способ да увеличават своята ерудиция, да разширят своя кръгозор, да узнаят нещо ново. Обичат новинарските и политическите сайтове. Постоянни участници във форумите, където им е лесно да правят критически изказвания и да участват в дълги теоретични спорове. Към рекламата се отнасят с разбиране.

Везни - Повече от всичко ги интересува общуването във всяко негово проявление. Много обичат психологическите тестове. Както и Близнаците, много време прекарват в Интернет и леко стават зависими от него. Ценят хармоничното съчетание на дизайн и информативност. Често посещават сайтове с картички и красиви картини, пейзажи.

Скорпион - От теоретична гледна точка обичат сайтове за секс, магии, езотерика. Не са им чужди и финансовите ресурси, недвижимости. Екстремален спорт, криминални новости и произшествия са също техни любими области. Тематиката на любимите им сайтове е много практична, всичко, което има отношение към всекидневието. Понякога обичат да посещават сайтове с анекдоти, вицове. В дизайна на сайтовете предпочитат черните тонове и особено съчетание на червено и черно.

Стрелец - Обичат да пътешестват и затова си падат по туристическите сайтове и времето. Спортните сайтове и страниците за активен отдих също са посещавани от Стрелците, както и образователните портали. Много представители от този знак се интересуват от ресурси посветени на религията, правото и философията.

Козирог - Много са консервативни и затова от техните среди ползователите на Интернет са най-малко. Практически не посещават развлекателните сайтове, а търсят само необходимата им информация. Понякога подбират персонал по Интернет или сами търсят работа чрез него. Предпочитат каталози, търсачки, както и структурирана информация.

Водолей - Интернет е тяхната стихия. От тук могат да узнаят най-новото, да се почувстват действително свободни и информирани. И в мрежата се стремят към оригиналност и намират нови сайтове или нови възможности. Мнозина от тях са ползователи на електронните платежни системи. Сред най-популярните теми за тях са стиловете, модата и компютрите.

Риби - Сайтовете с антивирусни програми са най- вече посещавани от тях. И те като Раците се стремят към безопасност, но не и към конфиденциалност. Посещават сайтове с психология, астрология, тъй като се интересуват от особеностите на човешката душа, минали животи и НЛО. Обичат игрите. Към рекламите се отнасят твърде пасивно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини