Астропрогноза: Юни ще е богат на събития и плодотворен месец

  • 01 юни 2017 11:18

  • 9522
  • 0
Астропрогноза: Юни ще е богат на събития и плодотворен месец
© Pixabay

Месец Юни обещава да бъде богат на събития и плодотворен месец. Време, когато ще прииждат интересни идеи, още повече че има достатъчно енергия да бъдат реализирани.

Слънцето и Меркурий до 21 юни ще бъдат в знак Близнаци, което ще ви прави мобилни и комуникативни. Влиянието на планетите усилва талантът да се убеждават другите да подпомагат собственото си развитие. Увеличават се находчивостта, многостранността и приспособимостта при хората. Мисленето при много ще бъде повърхностно, ще е характерно непостоянството, разсеяността. Ще преобладават болки в ставите, нервни разстройства и проблеми с дихателните пътища.

Хората от огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) ще открият нови възможности за себе си в познати обстоятелства. Хармоничният аспект между Сатурн и Уран ще им помага да успяват (само ако действат разбира се). Те ще станат по-силни и уверени в себе си, ще вземат лесно правилните решения. Ще разполагат с достатъчно енергия, но по-добре да не я пилеят и да бъде насочена към съзидателното русло.

Представителите на земните знаци ( Телец, Дева и Козирог) ще имат успехи в любовта. Дори, ако трябва да преживеят разочарования, те не трябва да се тревожат, тъй като нещата ще се наредят за тях така както е най-добре (което не означава както им се иска). Акцентът през месеца ще падне върху отношенията – не само любовни, но и приятелски, делови, семейни. Ако говорим за любов, то общите интелектуални интереси ще изиграят голяма и важна роля при сближаването.

Хората от въздушната стихия ( Близнаци, Везни и Водолей) биха могли с малко повече усилия да постигнат много в сферата на бизнес работата си и финансовият сектор. Юпитер ще ги подкрепя през цялото време. Благоприятно време за далечни пътувания. Мнозина ще срещнат късмета си на тях. Доверете се на подкрепата на звездите, но не забравяйте, че се изисква и личен принос. С други думи, ако не правите нищо, малко вероятно е да излезе нещо от всичко това.

Представителите на водната стихия ( Рак, Скорпион и Риби) ще са изпълнени с енергия. Ще се открият нови възможности за растеж, но това значи и нови отговорности. Не всичко ще става така както е планирано, защото има елемент на несигурност. Промените са неизбежни, но по-скоро те са за добро. На лице са добри шансове желанията да се сбъднат.

Това са общите тенденции за първия летен месец, но ситуациите биха могли да се развият и коренно различно под напора на обстоятелствата.

Марс от 4 юни влиза в знак Рак. Ще преобладават инстинктивните постъпки, силни чувства, нарастващо честолюбие, подтиснат гняв, готов да избухне при най-малък повод, недостатъчно задръжки, неуравновесеност. Ще се развихрят болни фантазии, трудно себеконтролиране. Нарушенията за здравето - ще са характерни увеличаване на киселините, болки в стомаха и проблеми с храносмилането, обостряне на гастритите и язвите.

От 6 юни Венера преминава в знак Телец. Повишаване на чувствеността, чувството за красота и дълбоко възприемане на любовта. Предаността и вярността към любимите хора ще се засилят. Наред с всичко това се засилва и чувството за притежание, което подсказва да не проявявате собственически инстинкт по отношение на партньорите и приятелите ви, тъй като може да доведе до проблеми в отношенията. Влиянието на планетата от този знак може да се изяви и като силно фиксиране върху външните детайли, много предразсъдъци и злопаметност. Характерни нарушения в здравето са болестите на гърлото, ендокринната система, щитовидната жлеза и по-малко долната част на тялото.

На 9 юни Юпитер става отново директен и ще увеличи късмета на мнозина.

В дните около 15 юни ще усетим влиянието от опозицията между Слънцето и Сатурн, което ще донесе за много хора нарастване на песимизма, депресивни състояния, чувство за огорчение, апатия и ще се отрази на цялостното състояние като вялост, несигурност при вземане на важни решения. Снижение на физическата виталност и защитните функции на организма. Възможно е да се обадят някои хронични заболявания.

РАСТЯЩА ЛУНА – (до 09.06) (след 27.06)

Време е да избирате от множеството идеи, които са се появили в отминалото новолуние и пристъпете към изпълнението им. В този период са удачни всички действия, свързани с нови проекти и укрепване на постигнатите вече успехи. Най-доброто време да рискувате, за да постигнете целите си. Активен отдих, фитнес занимания и извънградски разходки ще станат източник на добро самочувствие и прекрасно настроение. Вероятно ще бъдете преизпълнени с енергия и ентусиазъм – постарайте се да се разпореждате с тях мъдро. Сега можете да пристъпите към радикална промяна на външния си вид. Сега лесно може да натрупате килограми, тъй като организма има склонност да поглъща и задържа течности и други вещества. Но ще е грешка да ограничите течностите, тъй като няма да може да става отмиване на вредните вещества и излишъкът от течностите ще остава в организма.

ПО ВРЕМЕ НА НОВОЛУНИЕ (24.06) И ПЪЛНОЛУНИЕ (09
.06.)

Избягвайте интензивна дейност и бъдете внимателни – голяма е вероятността да получите травми. Не изпадайте в недоволство порази външния си вид и здравето. Това време посветете на размишления. Не предприемайте кардинални изменения във външния си облик под влияние на спонтанни решения. Според славянският календар в дните на лятното слънцестоене (20-22 юни) се активират тъмните сили. Звездите съветват да бъдете внимателни и да прекарате времето в спокойни занимания в приятелски кръг.

НАМАЛЯВАЩА ЛУНА – ( 12-23.06.)

До новолуние (24.06) не трябва да започват нови дела и да се вземат важни решения. Доре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още в средата на месеца, на среща с приятели, разходки сред природата и оздравителни процедури. Третата десетдневка на Юни е време да направите преглед на отминалия лунен месец и съставяне на планове за близките седмици.

Заниманията с Йога и Spa-процедури позволяват да се отпуснете и да получите мощен заряд от енергия за бъдещи постижения. Продължавайте да се занимавате със спорт, но бъдете внимателни, тъй като е повишен риска от получаване на травми, претоварване и разтягане на сухожилия.

Тази фаза най-много подхожда окончателно да се решат проблемите свързани с външността. Сега организма не усвоява така стремително различните субстанции, затова при намаляваща Луна е най-подходящо време за намаляване на теглото. Прекрасно време за очистителни диети – организма с готовност се избавя от токсините, създава усещане за чистота.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9522 0

Свързани новини

Водещи новини