Астро съвет: Добре е да не се предприемат никакви необмислени действия

  • 29 май 2017 06:36

  • 9653
  • 0
Астро съвет: Добре е да не се предприемат никакви необмислени действия
© Pixabay

Луната е в знак Рак – Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Хората са по-чувствителни и лесно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят.

Преживяванията са по-значими, отколкото събитията на външния свят. Добре е да не се предприемат никакви необмислени действия.

От 10:00 до 15:13 ч. Луната ще се движи по празен ход. Никакви важни действия не се препоръчват сега. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен. В 15:13 ч. Луната се премества в знак Лъв.

През времето на 5-тото лунно денонощие (от 09:42 до 10:49 ч. на другия ден) човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Може да се развият спорове за принципите, защитавайки тези, които се нуждаят от това. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството. Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Бизнес – подходящо е за кардинални промени вътре във фирмата, например смяна на мебелите, промяна на концепцията за своя бизнес и т.н. Всички дела, които се предприемат за подобрение и трансформация в този период са удачни.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9653 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини