Днес може да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите

  • 17 април 2017 07:49

  • 22424
  • 0
Днес може да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите
© Pixabay

Луната е в знак Козирог от 02:06 ч.

В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов. Но даже такава ситуация си има положителна страна. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

21-ви лунен ден (от 00:58 до 01:46 ч на другия ден.) – символ, на който е конят, който олицетворява стремително движещата се енергия, но поддаваща се на контрол, както конят се поддава на контрола на своя ездач. Тази енергия е креативна, отправена за съзидание на новото и творческо преобразуване на действителността. Тя е предназначена не за експанзивни действия, а за укрепване на съществуващите позиции. Време да се създава, да се твори нещо ново, но на основата на старото. Ефекта от съвместните усилия се увеличават в геометрична прогресия според количеството участници.

Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.

Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си. Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект.

Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22424 0

Свързани новини

Водещи новини