Днес е ден на измами и интриги

  • 14 април 2017 07:48

  • 10348
  • 0
Днес е ден на измами и интриги
©

Луната е в Скорпион до 13:28 ч.

Опасен период. През това време нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност към човешките слабости, по възможност да не обижда и да не се обижда. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

От 07:19 до 13:28 ч Луната ще се движи по празен курс. Нищо важно не предприемайте, вършете обичайните неща, докато не отмине този период. В 13:28 ч Луната преминава в знак Стрелец. Уязвими стават тазобедрените стави.

18-ти лунен ден, който продължава до 23:12 ч. - Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, желание да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Препоръчва се по-малко часове сън.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж в съчетание с орален секс. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Подстрижка – Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Покупки – може да се купуват само огледала и нищо повече.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10348 0

Свързани новини

Водещи новини