Ценен астро съвет, вижте го

  • 22 март 2017 07:00

  • 8509
  • 0
Ценен астро съвет, вижте го
©

Родените на 4-то, 13-то, 22-о и 31-о число и всички, които навлизат в 40-та си годишнина или имат съдба 4, идват в тяло на Земята да отработят лична, семейна и групова карма.

Нещата обаче при тях ще стават бавно, с повече спънки и забавяне. Душата трябва да се учи на търпение, да изразходва минимална енергия, за да постигне максимално своите цели.

Неумеенето да улавят подходящия момент, прекомерните амбиции, егоцентризмът, пристрастяване към сигурността и удобството може да породят противоположни резултати. Трябва да се научат да живеят не в миналото и бъдещето, а в настоящето, което единствено може да им даде опитностите, от които се нуждаят.

Луната е в земния кардинален знак Козирог.

Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, на пряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата, коленете, костите, жлъчен мехур. След 15:21 Луната излиза в космическа почивка и не бива нищо важно да се предприема.

24 лунен ден – Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. За укрепване на физическото и духовното здраве. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия.

Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Сексът сега е лечебен! За повишаване на сексуалността – солен компрес в областта на перинеума.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. По отношение с колегите си се проявете като благодарен човек, затова кой ви е помогнал, кой ви е подкрепил и т.н. Началниците е добре да проведат съвещание и внимателно да обсъдят настоящите въпроси, кои стратегии са били печеливши и кои не.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8509 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини