Благоприятен ден за публични изяви

Родените на 2, 11, 20 и 29 (независимо кой месец), както и които имат число на съдбата 2, в сегашния си живот решават кармични проблеми. Посланието е да уравновесят Ин и Ян, защото само така могат да вървят напред, както и да отстояват своите позиции. С тях не е много лесно да се живее или да се работи. Това са хора с утвърдени характери и установени стереотипи. Те не обичат внезапните промени, риска, нарушаването на установените правила. Двойствени натури и може да изпадат в крайности. Понякога стават сателити на своите интимни половинки, колеги или началник. Често са в ролята на посредници, поемайки активите и пасивите от различни неща.

Луната е в знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. От 12:39 до 17:32ч Луната ще се движи на празен ход. Не се препоръчва да се започват важни дела. След това Луната преминава в знак Козирог.

22-ви лунен ден – символ Ганеша – богът на мъдростта.

Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Например, ако един е потънал в тъга и печал, а другия е в емоционален подем, при такива стълкновения на противоположностите често се стига до скандал или конфликт.

Да се работи много през този лунен ден не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от времето си като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Секс - Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Бизнес - Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

В кои области Българското председателство на Съвета на ЕС бележи реални успехи до момента?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?