Астросъветът за днес: Денят е добър за тръгване на дълго пътешествие

  • 19 март 2017 06:30

  • 3507
  • 0
Астросъветът за днес: Денят е добър за тръгване на дълго пътешествие
© Pixabay

Родените на 1, 10, 19 и 28 (независимо кой месец), както и които имат число на съдбата 1, (редуциран сбор ден, месец, година) идват в този живот да усвоят и преминат през голям брой уроци и опитности. Присъствието на около 75% от хората с число на съдбата единица, имат целебен ефект.

Когато са затруднени и объркани, трябва да седнат спокойно, да успокоят дишането си и да рисуват на бял лист кръгове. Колкото по-автоматиченстава този процес, толкова по лесно ще намерят решението на проблема и ще се намали стреса.

Луната е в знак Стрелец.

Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Не се препоръчва занимание със строителство.

21 лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен.

Голяма вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги. 21-ви лунен ден е активен но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики.

Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Добър е денят за тръгване на дълго пътешествие. Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Отношения -
Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Секс -
В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3507 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини