Приемете любовта, където и да ви застигне страстта

  • 15 март 2017 06:17

  • 11366
  • 0
Приемете любовта, където и да ви застигне страстта
©

Луната е в знак Везни. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, както и чувствителността към всичко дисхармонично, към всякакви грубости. Благоприятно е за търговия, за покупко-продажби, за изкуство и култура. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.

Денят повече подхожда за любовни и приятелски срещи. Не се впускайте да изяснявате отношения, избягвайте да критикувате. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур. Благоприятно е за лечение на зъби, уши, очи. Увеличава се желанието за похапване на вкусотийки, но трябва да внимавате.

От 12:06 до 17:12ч Луната ще се движи на празен ход и не се препоръчва нищо важно да се предприема. В 17:12ч Луната преминава в знак Скорпион.

17-я лунен ден (продължава до 21:29ч). На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На хората привикнали постоянно да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената един път в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате днес. В този ден забравете всичко, което са ви учили родителите и в училище. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Спомнете си, че имате чувства. Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. От сериозните дела в 17-я лунен ден се приветства само едно - сватба. Брак сключен на следващият ден след пълнолунието, ще бъде успешен и щастлив. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете, танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Много е полезен секса в този период в лоното на природата, в гората, в полето, при река, езеро, на морето, в пещера, на някой планински връх. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии.

Бизнес – В този период не трябва да изисквате от служителите си интензивна работа. Добро време за фирмена вечеринка. Това ще позволи не само на служителите да изпуснат „парата”, но и да пообщуват с всички в неформална обстановка. Така в бъдеще колективът да стане по-сплотен. Подходящо време за провеждане на презентации, рекламни кампании, за срещи на неофициално равнище с потенциални партньори
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини