Астросъветът днес: Помислете 10 пъти преди да вземете решение

  • 01 март 2017 06:18

  • 9273
  • 0
Астросъветът днес: Помислете 10 пъти преди да вземете решение
© Pixabay

Луна в знак Овен. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Символ на 4-ти лунен ден (08:42ч) е дървото на познанието, Адамовата ябълка. Дървото на познанието е изборът между доброто и злото. Ден на грехопадението на човека вкусил от това дърво. От тук и символа на Адамовата ябълка заседнала в гърлото. Денят трябва да се прекара в уединение. Да се помисли десет пъти преди да се вземе решение. Не е добре за групови дела. Това е първият ден от неблагоприятните и носи в себе си двойствена характеристика. В този лунен ден е хубаво да не оставаме сами, а да бъдем в кръга на семейството си. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди.

Отношения – Някой от близките ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9273 0

Свързани новини

Водещи новини