Астро прогноза за януари: Възможни са промени в професионалното положение на мнозина

  • 30 декември 2016 08:57

  • 29688
  • 0
Астро прогноза за януари: Възможни са промени в професионалното положение на мнозина
©

През януари властват Козирог и Водолей. През периода на Козирог до 19 януари ще се създаде сложна политическа обстановка, тъй като Плутон е в Козирог и прави напрегнат аспект към Уран в Овен, така че може да се очаква криза и преустройства в пластовете на властта.

Възможни са промени в професионалното положение на мнозина, поради което да се изострят отношенията с ръководствата. До 8 януари Меркурий е ретрограден, което може да усложни преговорите, да създаде препятствия, тъй като и той е в Козирог до 4 януари, а след това преминава за кратко в Стрелец. Старайте се да имате повече време за обмисляне на решенията. От 13 януари Меркурий отново се връща в Козирог вече в директна фаза. Най-накрая въпросите свързани с властта, политиката и кариерата ще могат да намерят разрешение, преговорите ще станат по-продуктивни, ще се почувства реално движение напред. 23-24 януари Меркурий ще се намира в кралски градус, което е благоприятно за комуникация, а на 30 януари планетата ще бъде в разрушителен градус, така че трябва да се внимава.

Венера и Марс се движат заедно в знак Риби. Марс ще бъде там до 28 януари, а след това преминава в знак Овен. Марс в Риби не е най-благоприятното положение, „удавена” е неговата активност. Тя по-скоро е отправена към вътрешният свят, създава силни дълбоки чувства, които не винаги са приятни. Трябва да се пази психиката, да се изразяват чувствата на гняв и други отрицателни емоции, за да не разрушат организма отвътре.

Юпитер от Везни продължава да се намира в опозиция с Уран от Овен, което носи нужда от баланс между агресивността и желанието да бъдат разрешение нещата по мирен път, дипломатически. Очевидно е, че в политиката няма баланс на силите, което няма да доведе до разрешение на проблемите.

От 1 до 9 януари не бързайте да форсирате бизнеса, заради ретроградният Меркурий. Може да има задържане в плащанията, отказани поръчки, провалени преговори, явлението „развален телефон” в общуването, повреден транспорт, загубени документи и т.н.

От 10 до 15 януари – Меркурий е вече директен и нещата ще започнат да отиват на местата си, ще протичат по-леко преговорите. Венера ще е в съвпад с Нептун – нови идеи за бизнеса. Слънце и Плутон в Козирог способстват за практическата активност и начало на нови проекти. Съединението на Марс и Хирон подпомага преговорните процеси. Слънце квадратура с Нептун ще прави хората по-разсеяни, по-мечтателно настроени, ще води до злоупотреби с алкохол и наркотици, поради което може да зачестят инцидентите по пътищата, както и битови скандали, още натравяне с лекарства поради изтичане на срока за годност или поради объркване на лекарствата. Благоприятства тайните любовни измени. Не се учудвайте, ако забележите у някого мания за величие или прекалено самомнение за себе си.

От 16 до 19 януари хармоничното взаимодействие между Венера и Плутон ще донесе нови прозрения по пътя на обновлението. Възможни са вдъхновения в областта на артистичната, музикалната и творческата дейност. Изкуството оказва възвишено влияние. Нараства сексуалното привличане между половете. Често възникват добри идеи относно финансови операции особено свързани с областта на изкуството и развлеченията. Но квадратурата на Марс и Сатурн внася дисбаланс в практическата дейност, носи разочарование на амбициите. Опасност от конфликти и разногласия, които често може да възникват на основа сексуални импулси. Не е подходящо за нови начинания в бизнеса. Съществува тенденция към инфекциозни заболявания. Да се внимава при употребата на огън, оръжие, опасни инструменти и химикали.

От 20 до 27 януари – Период на намаляваща Луна. Не се препоръчва да се предприема нищо важно, нищо ново. Само ако има предварителна договореност и затова ще помогне също силната Венера в Риби в съвпад с Хирон. Напрегнатият аспект на Сатурн ще води до по-бавни резултати.

От 28 до 31 януари е растяща Луна, Марс влиза в Овен, което благоприятства активните и решителни действия. Може да започвате нови проекти и да стартирате без страх. Като цяло финансовата ситуация е благоприятна. Сега са важни не резултатите (те могат да дойдат по-късно, когато Венера премине в Телец), а действията.

Слънцето до 19 януари ще се намира в знака Козирог. То отслабва енергетиката на Близнаците, Лъвовете, Везните и Водолеите и усилва тази на Девите, Телците и Козирозите. В периода на снижение на слънчевата енергетика отслабва имунната система, организма е податлив на вирусни инфекции, възможни са чести състояния на вялост, сънливост, неразположения, простудни заболявания. През това време не трябва да се планират мащабни мероприятия със здравето, още повече оперативни вмешателства. Тези пък, които се намират в период на повишена слънчева енергетика, тогава организмът им е пълен със сили и се намират на пика на своите възможности. Точно сега те могат да планират сериозни медицински процедури и оперативни вмешателства.

Хирургични операции не се препоръчват на 12, 13, 17, 20, 21, 27 януари.

Фази на Луната
Растяща Луна на 5 януари в 21:48ч
Пълнолуние на 12 януари в 13:35ч
Намаляваща Луна на 20 януари в 00:15ч
Новолуние на 28 януари в 02:08ч

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
29688 0

Свързани новини

Водещи новини