Денят е благоприятен за пътувания и пътешествия

  • 20 декември 2016 06:52

  • 5168
  • 0
Денят е благоприятен за пътувания и пътешествия
©

Първата половина на деня е под влиянието на квадрата на Луната и Сатурн. Избягвайте да имате лични и делови срещи в този интервал, откажете се от делови обяд. Избягвайте общуването с по-старши от вас, с по-възрастни хора.

Не се учудвайте, ако се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойство и тревоги, меланхолични. Понеже мислите са важни, именно тази вътрешна нагласа допринася за разочарованието. Опитайте се да ги промените, но повече ще ви се удаде да го направите през втората половина на деня. Трудно ще е общуването, също така с родителите. Сега лесно се създават врагове, затова бъдете внимателни. Някои от вас ще станат обект на клевета или скандал. Неблагоприятно е и за здравето. Уязвим е стомашно- чревният тракт. Да се ограничи употребата на мазнини, белтъчини и въглехидрати. Повече всичко това ще засегне Девите и Стрелците от втората и третата десетдневка.

Луната е в знак Дева. Хората стават по-педантични и рационални. Напразно си придирят един на друг. Заради дреболиите, които сега се оказват значително важни, винаги се изпуска най-главното. Заедно с това Луната прави хората по-отговорни и дисциплинирани. Сега лесно ще се изпълни работа, която изисква точност на действията. Не е подходящо да се взема важно решение. За глобалните дела не достига интуицията и способността да се предвиждат последствията. Подходящо е за трудоемка, мудна и монотонна работа, която се удава по-лесно, отколкото в другите дни. Всичко това ще е по-актуално за Девите родени през третата десетдневка и особено в началото й. По-благоприятно е за родените под знака на Скорпион, Козирог, Рак и Телец през втора и трета десетдневка.

Не е удачно време за приятелски срещи, както и за любов. Често съпрузите си намират кусури и стават по-придирчиви един към друг. Особено тези, които имат някоя планета в знака Дева. Не е подходящо и за нови запознанства, както и за почивка. Трудно ще се отпуснете и ще забравите за проблемите. Обаче денят подхожда за различни гадания – карти Таро, Руни, хиромантия, И Цзин, хорарен хороскоп, предсказателна астрология. Много по-голяма е вероятността резултатът да бъде точен и правдив. За астролозите е време да се заемат със съставяне на карти и прогнози.

Енергията на 21-я лунен ден пробужда в човека активното начало, придава храброст, увереност, решителност. Денят е благоприятен за пътувания и пътешествия, командировки и премествания, но само с наземен транспорт. Добър е за търговия, предприемаческа дейност, рисковани предприятия и сделки, а също за групова работа. През този ден е добре да се провеждат митинги, събрания, колективни обсъждания и други масови мероприятия. Успешен ден за провеждане на спортни състезания. Много благоприятен ден за смяна на местоработата. Ден за оздравяване и лечителство. През този ден трябва да се стремите да бъдете честни и справедливи дори в дреболиите. Това е ден на реформи, реорганизации, на тържеството на всичко ново, на упорство при достигане на целите. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и кръвоносната система, затова са противопоказани натоварванията на черния дроб. Препоръчва се да се проведе пречистване на кръвта, полезни са физическите натоварвания, особено на чист въздух. Болестите започнали в този ден са много опасни.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Може да установите разминаване във влиянията от Луна в знак и лунен ден. Вие избирате, на кое да се доверите повече или съчетайте несъчетаемото.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5168 0

Свързани новини

Водещи новини