За Донжуановците е специален ден

  • 12 декември 2016 06:33

  • 9933
  • 0
За Донжуановците е специален ден
©

Луната е в знак Телец. Уязвими са зъбите, гърлото, врата, цялата ендокринна система. Да не се правят операции на тези органи, козметични процедури, махане на бенки. Да се подбира храната, гладуването да се избягва.

От 06:06 до 14:42ч се движи на празен ход, време, в което не трябва нищо важно, нищо ново да се предприема. След това Луната се премества в знак Близнаци. Уязвими стават раменете, плещите, ръцете, дихателната и нервната система.

13-ти лунен ден до 16:01ч е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Не бива да се гладува. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения.

14-и лунен ден започва от 16:01 и продължава до 16:52ч на другия ден. Символ на този ден е трудът. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ако пропуснете този момент, значи сте пропуснали целият месец. Някои астролози считат 14-ти лунен ден за време за втори опит. Ако по някаква причина не сте успели хармонично да влезете в лунния ритъм от началото на лунния месец, то сега ви се предоставя още една възможност. Но да се влезе в лунния месец е необходимо само, докато Луната стане напълно зряла, а за това са нужни титанични усилия. Бъбреците не трябва да се натоварват, зрението също. Да не се стискат пъпки, да не се правят манипулации с брадавици, циреи. Ако предните дни са консумирани тежки храни, има вероятност да се обостри диабета при някои болни. Полезна е всякаква физическа работа. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно-чревния тракт. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини