Астропрогнозата днес: Всичко, което се случва е за по-добро

  • 11 декември 2016 07:59

  • 30667
  • 0
Астропрогнозата днес: Всичко, което се случва е за по-добро
© Pixabay

Луната е в знак Телец. Уязвими са зъбите, гърлото, врата, цялата ендокринна система. Да не се правят операции на тези органи, козметични процедури, махане на бенки. Да се подбира храната, гладуването да се избягва.

12-ти лунен ден до 15:17ч. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм. Включва се космическата енергия на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са искрени и от сърце. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

13-ти лунен ден от 15:17ч е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в уединение, но да не е обилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко. Можете да добавите орехи и други. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате вече по-обилно, защото 13- я лунен ден е ден на яденето. Добре да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант. Който се разболее в 13-я лунен ден и отиде в болница, може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен/новаторски/. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Да е активен, изобилен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Сексуалната интимност е най-добре да се замени с лек еротичен масаж.

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за откриване на нов вид дейност, нови сфери на влияние, сключване на контракти с нови партньори, разширяване на границите на бизнеса.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
30667 0

Свързани новини

Водещи новини