Днес се включва космическата енергия на любовта

  • 10 декември 2016 07:39

  • 25178
  • 0
Днес се включва космическата енергия на любовта
©

Луна в знак Овен – Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза.

От 03:37 до 14:42ч Луната ще се движи на празен ход. В този период не започвайте нищо ново и важно. След това нощното светило преминава в знак Телец.

11-ти лунен ден до 14:38ч. Денят е изпълнен със сакрални тайни знания и действа силна мощна енергетика. Организмът се пренастройва под влияние на особените лъчи. Добре е да се изчисти както физически, така и астрално, подходящо е четенето на мантри, молитви. Душата се пробужда като минотавър и търси изход за решаване на своите задачи по изпълнението на дълга си. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

12-ти лунен ден от 14:38ч до 15:17ч на следващия ден. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Вие вървите само по свой път, затова не завиждайте на никого. Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Вярващите да се обърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги подкрепи тук на Земята в техните дела, да им помогне да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да помогнете и на близките си и молещите. Включва се космическата енергия на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са искрени и от сърце.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото любов, нежност, доброта и разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
25178 0

Свързани новини

Водещи новини