Астро съветът днес: Благоприятен ден за сексуални отношения

  • 12 ноември 2016 06:24

  • 19004
  • 1
Астро съветът днес: Благоприятен ден за сексуални отношения
©

Луна в знак Овен – Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Бъдете внимателни при изпълнение на силови упражнения и да не ползвате сауна. След

14:46ч Луната започва движение на празен ход. Ако ви предстоят важни неща, то побързайте да ги свършите преди това.

Очи - проблемите с очите показват, че има нещо около вас, което не искате да видите. Отричането и желанието да "не виждате какво се случва около вас" предизвиква проблеми с очите. Известни са невероятни изцеления при хора, които са се съгласили да се върнат във времето, за да се срещнат очи в очи с това, което не са искали да видят.

13-ти лунен ден (до 16:06ч) е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Не следва да се гладува. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние.

14-ти лунен ден (след 16:06ч) Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Възможно е да се изпита печал, меланхолия, контакти с другия свят. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19004 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.11.12 | 13:39

1
Силвийке четеш ли!!! Прибирам се в 11.00, бъди подготвена.... съветите трябва да се уважат!

Добави коментар

Водещи новини