Астро съветът: Доверете се на интуицията си

  • 10 ноември 2016 07:14

  • 8650
  • 0
Астро съветът: Доверете се на интуицията си
© Pixabay

Луната е в знак Риби - знакът на космическата хармония. В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса.

Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Ще преобладават романтично настроение и мечтателност. Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни.

Влиянието на 11-ти лунен ден е до 14:56 ч. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Повече може да прочетете в материала от предния ден.

12-ти лунен ден от 14:56 ч. до 15:30 ч. на следващия ден. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Вие вървите само по своя път, затова не завиждайте на никого. Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Вярващите да се обърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги подкрепи тук на Земята в техните дела, да им помогне да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да помогнете и на близките си и молещите. Включва се космическата енергия на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са напълно искрени и от сърце.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не се опитвайте да живеете по график, да правите планове - всичко може да се реализира точно на обратното. Не е желателно да подписвате документи, да се започват съдебни дела и да се провеждат отговорни мероприятия. Днес твърде много неща се решават от случаят шегобиец, от внезапните пориви. Вслушвайте се в себе си и търсете знаците на съдбата. Благоприятен знак е, ако видите перо от птица. Уязвима е сърдечно-съдовата система. Избягвайте всяко претоварване и нервните сътресения. В дрехите се предпочита носенето на светли и пастелни тонове. Да се избягват кафявите нюанси. Понякога нещата не вървят както трябва, докато не започнете да правите нещо друго.

Сънищата в този ден се считат за вещи.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има любов, нежност, доброта и разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8650 0

Свързани новини

Водещи новини