Днес светът е непредсказуем, властва неопределеността

  • 07 ноември 2016 07:08

  • 8031
  • 0
Днес светът е непредсказуем, властва неопределеността
©

Растяща Луна – фазата продължава до 14 ноември. Благоприятно време за възстановяване на изгубените сили и за фитнес. Тези, които водят пасивен начин на живот, е необходимо да ограничат калориите, тъй като е увеличено повишаването на хранителните вещества и се увеличава мазнините в тялото.

Добре е да се приемат витамини и хранителни добавки. На растяща Луна е добре да се избягват плановите операции, тъй като възстановителният период е по-дълъг, упойките и анестезиращите вещества проникват по-дълбоко в организма и по-трудно се освобождават. Могат да се задържат отоците в меките тъкани. Белезите от шевовете стават по-груби, раните заздравяват по-трудно. Оперативно вмешателство трябва да има само при спешни и животоспасяващи случаи.

Луната е в знак Водолей. Когато е в този знак започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на съмишленици. Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото роднините и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови.

8-ми лунен ден (до 13:08ч.) В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не преразходвате енергията си. Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Време за обновление, очистване, преход в ново качество.

9-ти лунен ден започва след 13:08ч и продължава до 13:46ч на другия ден.

Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8031 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини