Астро-прогноза за ноември

  • 29 октомври 2016 14:40

  • 12297
  • 0
Астро-прогноза за ноември
©

Периодът на Скорпиона няма да бъде лек, тъй като Слънцето и Черната Луна се намират в този знак сега (съвпада им ще е от 8 до 15 ноември). Избягвайте авантюрите, съмнителни хора в обкръжението си и хора с негативна енергия. На 4 ноември Слънцето се намира в 13-я кралски градус. Ако вие сте абсолютно светли личности, Черната Луна няма да може да ви повлияе. Точно обратното - вие ще се борите с тъмните сили и ще ги разобличите. Черната Луна в Скорпион е в екзалтация.

Тук е особено силна и активира всички явни и тайни пороци както на отделните хора, така и на обществото като цяло. От 30 октомври до 7 ноември, Черната Луна се намира в 19-я разрушителен градус на Скорпиона. Активизират се криминалните престъпници и в обществото може да се наблюдава нарастване на престъпността и насилието. До 9 ноември Марс ще се намира в знак Козирог.

Тук е в екзалтация и ще помага на всички смели и решителни хора. Успех очаква ръководителите, военните и спортистите. След 9 ноември преминава в знак Водолей. В този знак ще помага за общуването в колективите. Хора, които имат ярко изразена Марсова енергия ще могат да станат успешни лидери. Времето е благоприятно за всевъзможни реформи, освобождение от пречещи фактори. Благоприятно е заниманието с конкретна обществена дейност в полза на общото благо. Меркурий до 12 ноември се намира в Скорпион.

Тук е в силно положение (езотерична екзалтация). Помага за изучаване на окултните науки и въобще за разгадаване на всякакви тайни. Добро положение за учените – химици, биолози, криминалисти, психолози. Думите казани в този период притежават изключителна сила. На 1 ноември Меркурий се намира в кралски градус и носи голям успех.

На 5 ноември е в разрушителен градус и в съвпад с Черната Луна (влиянието на съвпада е от 3 до 7 ноември) – избягвайте конфликтите, откажете се от важни преговори, не изяснявайте отношения с близките си. В никакъв случай не пожелавайте лошо на другите, тъй като последствията ще бъдат твърде негативни за всички. На 12 ноември Меркурий преминава в знак Стрелец. Въпреки, че тук е в изгнание, не по-малко благоприятства научната и просветителската дейност, образованието, пътуванията. До 12 ноември Венера е в Стрелец.

Тук е нейната езотерична екзалтация и затова чувствата ще станат по-възвишени. Добър период за търсене на идеалния партньор, за романтично пътешествие с любимия човек и за съвместно духовно развитие. След 12 ноември Венера преминава в Козирог. В този знак тя се чувства хармонично, помага да се постигне постоянство в любовта, дава основа за дълготрайни отношения.

На 21 ноември Венера ще бъде в кралски градус – това е добър момент за проявление на чувствата.

Юпитер е в знак Везни и тук е в прекрасно положение (езотерична екзалтация) и ще помага за възстановяване на равновесието и справедливостта. Възможно е възстановяване авторитета на съдебната система, както и появяване на видни юридически и обществени деятели. В този период е добре да се вземат важни закони, които да подобрят живота към по-добро.

Успешни ще бъдат хората заети в творческите професии, шоу-бизнеса, модната индустрия и публичните сфери.

Ще бъдат възстановени нравствените ценности на обществото.

Сатурн в Стрелец.

Сериозни събития може да се случат в религиозните структури. Ще се затегнат мерките относно мигрантите. Уран в Овен – практически ще се намира целия месец в градуса на падение на Сатурн, което ще се прояви като разрушаване на малките структури, стремеж към преврат в сферата на властта и политическото влияние, неподчинение в държавните структури. Причините са свързани с по-ранни събития, тъй като планетата е ретроградна.

ПО СЪРДЕЧНИТЕ ВЪПРОСИ: 1-8 ноември – Напрежението постепенно си отива.

Появяват се нови възможности, тъй като Венера сключва хармоничен аспект с Уран, така че неочакван обрат може да промени драстично личната ситуация. Творческият аспект на Юпитер също е много благоприятен за развитие на отношенията.

9-12 ноември – Венера и Марс в разпадащ аспект – не правете планове, малко вероятно е да се сбъднат. Периодът е неблагоприятен за съвместна дейност, като мъжки и женски енергии взаимно се неутрализират.

13-21 ноември – Периодът може да се нарече неутрален. Венера има хармонични аспекти с Лунните възли, което подпомага себеизразяването в любовта и носи попътен вятър.

22-30 ноември – Венера е в съвпад с Плутон, което нажежава страстите. Напрегнатият аспект на Юпитер може да доведе до проблеми в отношенията, свързани основно с различия в ценностната система на партньорите. Като добавим и квадратурата между Венера и Уран, може да се стигне до разрив във връзките. (все пак зависи от личния ви хороскоп)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини