Астро съвет: Внимавайте с храната, не пушете

  • 18 октомври 2016 06:50

  • 13178
  • 0
Астро съвет: Внимавайте с храната, не пушете
©

Луната е в знак Телец. Повишена работоспособност, разсъдливост, обективен поглед към случващото се. Засилва се упоритостта. Повишена чувствителност към храната.

За подхранване на кръвта на организма е необходимо да се приема сол, но хипертониците да внимават. Уязвими са носа, шията, врата, гърлото, трахеите, ушите, челюстите, системата на кръвообръщението, сливиците, щитовидната жлеза.

Ендокринната система и жлезите с вътрешна секреция по-добре сега да не се безпокоят. Не се препоръчва оперативна намеса в тези области.

До 17:31ч Луната е неефективна, затова и всяко важно действие ще се окаже такова.

18-ти лунен ден - Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите.

Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. По-малко часове сън.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа.

По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж в съчетание с орален секс.

Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа, плавен преход от почивка към трудова работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13178 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини