Астро съветът за днес: Не се плашете да решавате трудни задачи

  • 08 октомври 2016 07:26

  • 10779
  • 0
Астро съветът за днес: Не се плашете да решавате трудни задачи
©

Родените на 8, 17 и 26, както и хората със съдба 8, имат стандарт над средния, като последица от минал живот.

Ако са искрени пред себе си, ще установят, че усещат някаква празнота в душата си. Страхуват се, че другите ги използват или ги търсят с някакви меркантилни цели. Трябва да се учат да са част от потока. Много е важно да помнят, че са част от енергията в движение. Трябва да дават с любов, без пресметливост.

Луната е в земния кардинален знак Козирог. От тук ще дойде леко отрезвяване на „лудите глави”, кротване на страстите и емоциите. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата, коленете, костите, жлъчен мехур.

8-ми лунен ден продължава до 14:00ч. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

9-ти лунен ден от 14:00ч до 14:47ч на следващия ден. Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в нас. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение. На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи чувство за малоценност. Желателно е по-малко да спите. Въздържайте се от сексуални отношения. Днес важи девиза на Конфуций: “На доброто отговори с добро, на злото - със справедливост и любов”.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10779 0

Свързани новини

Водещи новини