Правете планове, мислете за хубавото

  • 02 септември 2016 06:44

  • 6447
  • 0
Правете планове, мислете за хубавото
©

Луната днес е в знак Дева. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

2-ри лунен ден - Денят е свързан с хармонията и благодатта, за енергийно обновление и създаване на индивидуална творческа програма. Правете планове, мислете за хубавото, старайте се да не се поддавате на леността и унинието. Нови дела е добре да не започвате. Посветете време на дома и семейството. Следва да се помага на тези, които имат нужда от помощ. Благоприятно е за нещо да се договаряте, да се помирявате, да се възстанови справедливостта, да се проявят дипломатически способности. Подходящо време да се освободите от ненужни връзки. Бъдете безкористни.

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Първичният импулс се спуска на равнището на физическото тяло и го пробужда. Добър ден за гладуване и за установяване на индивидуална диета. Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате. В този ден не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, да избягвате конфликтите на всяка цена. Вибрациите на деня подтикват към алчност, затова трябва всячески да развиваме в себе си щедрост и безкористност, не трябва да съжаляваме за това, от което се освобождаваме. В медицинско отношение обърнете внимание на устата, зъбите, горната част на небцето.

Отношения – Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре. Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех за хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6447 0

Свързани новини

Водещи новини