Поболедувайте! Не бързайте да се лекувате. Болестта ще ви изчисти

  • 01 септември 2016 06:32

  • 20910
  • 0
Поболедувайте! Не бързайте да се лекувате. Болестта ще ви изчисти
©

Луната днес е в знак Дева. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

В 12:04 ч. настъпва новолуние, последвано от пръстеновидно частично слънчево затъмнение в следствие на съединението на Слънце и Луна в знак Дева. То ще засегне предимно хората, които имат значими показатели в хороскопа от 4 до 14 градуса в подвижните знаци (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби). Затъмнението е точката на концентрация на енергиите. То се явява един вид портал към друга реалност.

Картата на затъмнението е напрегната. Точката на затъмнението е в опозиция с Нептун в Риби и формиращи се таоквадратури със Сатурн и Марс в Стрелец в съвпадение. Всичко това изисква повишено внимание и осъзнатост, внимателно обмислени действия. Цената на грешките ще бъде висока. За тези, които са пробудени, ще могат да видят тънката връзка между мислите и събитията. Такива мощни аспекти предричат катастрофи в голям мащаб.
Възможно активиране на вируси и бактерии, наводнения, терористични атаки върху водни обекти. Тъй като затъмнението ще премине през Мадагаскар и Централна Африка, се очаква да се възобнови с нова сила Ебола или появата на други смъртоносни болести, които се разпространяват на територията. Аспектите също могат да провокират военни действия, които да водят до огромни човешки загуби. Всичко това ще проличи в близките месеци.

1-ви лунен ден продължава от новолуние до първия изгрев на Луната, в случая до 07:46 ч. на следващия ден. Един от четирите дни на Хеката – времето на тъмната Луна.  На небето в тези дни Луната не е видна. Човек може да го влече в този ден да стане жертва на тъмните сили. Трябва да победим в себе си зверовете, иначе те ще победят нас. Денят не е подходящ за контакти и работа в групи. Не е добре да се напивате - утаяват се шлаки, мислите се замърсяват. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни. Ако се разболеете в първия лунен ден след 30-я лунен ден, то не бързайте да се лекувате. Поболедувайте, ако е търпимо - това е болест, която ще ви изчисти. Но ако не можете да търпите и се налага, то разбира потърсете медицинска болест.

1-ви лунен ден не е много ефективен както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Неправилното тълкуване на действията ни може да доведе до значителни загуби. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20910 0

Свързани новини

Водещи новини