Обърнете се към своя вътрешен мир

  • 19 август 2016 06:00

  • 5362
  • 0
Обърнете се към своя вътрешен мир
©

Луната е в знак Риби. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога.

Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки. Тук не може да се говори за практическа полза, тъй като Рибите са твърде далече от земната суета. Деловите връзки създадени сега, може да не привлекат никакви видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни в смисъл даване на полезни съвети, оказване на психологическа поддръжка. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по- малко ходене и меки обувки.

17-ти лунен ден до 21:00ч - Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Препоръчва се вегетарианска диета. Целия ден е добър за работа. Хубаво е работата да бъде свързана с дома. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция. Не започвайте да се занимавате с големи проекти, иначе може да се окажете под влиянието на заинтересовани лица.

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Много е полезен секса в този период в лоното на природата, в гората, в полето, при река, езеро, на морето, в пещера, на някой планински връх. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса, потънете в оргазма!

Бизнес – В този период не трябва да изисквате от служителите си интензивна работа. Добро време за фирмена вечеринка. Това ще позволи не само на служителите да изпуснат „парата”, но и да пообщуват с всички в неформална обстановка. Това ще позволи в бъдеще колективът да стане по-сплотен. Подходящо време за провеждане на презентации, рекламни кампании, за срещи на неофициално равнище с потенциални партньори.

Последвайте канала на

Novini.bg
5362 0

Свързани новини

Водещи новини