Много от събитията ще са като гръм от ясно небе

  • 16 август 2016 06:55

  • 15410
  • 0
Много от събитията ще са като гръм от ясно небе
©

Слънце тригон Уран - Период на неочакваните неща и изненадите, както в личен, така и в обществен план. Може много събития да ни дойдат като гръм от ясно небе. Уран не действа елегантно, когато промяната е наложителна. Отиват си едни структури, за да дойдат нови, по-прогресивни. Ефектът от аспекта ще бъде по-продължителен. Той дава рестарт на духовното обновление, мобилизация на духовните сили и енергии. Освобождаване на огромни вътрешни сили и резерви. Носи прогресивни идеи и вдъхновение. Благоприятно е за алтернативните лечения. Може да бъдат открити и нови такива. Скрити способности и таланти ще се изявят при много хора. Време за осъзнаване на собствената уникалност. Пориви за изразяване на индивидуалността в зависимост кои домове се обхващат от личния ви хороскоп. Не се учудвайте, ако направите нещо необичайно или пък другите. Да не се претоварва мозъка в никакъв случай. Ненадейни срещи и запознанства, но връзките ще бъдат краткотрайни ….. в повечето случаи. Необходимо е всеки да пробуди собствената си сила, да овладее способността да поеме отговорност за своя живот и да направлява собственото си съществуване.

Окултното послание на аспекта между Слънце и Уран

Духовният свят отново излива своята благословия за подем на духовното развитие на човечеството. В езотеричната астрология Уран се смята за баща на всички богове. При хармоничното взаимодействие между Слънце и Уран са се родили повечето гении в различни области, светци, пророци, мъдреци и велики Учители, както и хора с Прометеев дух. Уран има колективна природа и отразява тенденциите в колективната психика. Уран е ангажиран с подпомагане на „космическия план”, а Слънцето го задейства като влива нужната жизнена енергия. На човечеството се предоставят сега много възможности за промяна.

Луната се движи на празен ход в знак Козирог до 14:53ч. Дотогава не предприемайте нищо важно. В 14:53ч Луната преминава в знак Водолей. Всичко започва да влиза в ритъм. Твърде неблагоприятно може да се окаже преместването на ново място. Не поемайте нова длъжност. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Отложете дела свързани с организационни въпроси. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. В храненето си използвайте екологично чисти продукти, намалете количеството на сладкото. Уязвими са коленете, долната част на краката. Да не се тича, да не се върви продължително време или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими.

Болки в десен крак – трудно предприемате действия. Движите се в погрешна посока, плувате срещу течението на живота, сами саботирате себе си. Чувствате се ограничени, нестабилни, несигурни, лишени от подкрепа.

Болки в левия крак – Нерешени проблеми от миналото ви дърпат назад. Страх ви е да продължите напред и да поемете отговорност за действията си. Чувствате се наранени, ядосани, притиснати, разтревожени. Твърде много се интересувате какво мислят другите за решенията ви. Правите неща, които не ви харесват, само защото търсите одобрение или ви трябват пари, за да оцелеете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15410 0

Свързани новини

Водещи новини