Вижте астро съветът днес

  • 14 август 2016 06:55

  • 4857
  • 0
Вижте астро съветът днес
©

Нехармоничните взаимоотношенията на Венера с Уран ще ви накарат да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра.

Към небесният сценарий се прибавя и влиянието на Венера в опозиция с Нептун – планетата на илюзиите и самоизмамата – и картинката става по-заплетена. Връзката с Висшия разум е прекъсната. Фантазиите ще се поразвихрят малко. Който има късмета днес и следващите 1-2 дена да се влюби, ще се самозалъгва като вижда в партньора си само това, което иска да види – идеалистична любов. В повечето бракове ще се появят съмнения и сянката на недоверието ще се настани трайно между партньорите. Лесно ще се изпада в самозаблуждение. Добре е да се избягват алкохол, наркотици, транквиланти и сънотворни, да се сведат до минимум, ако не можете да се откажете. Излишен оптимизъм и самоуспокоение, че ситуацията около вас е по-добра, отколкото е всъщност. Да не се форсират събитията. Някои планове няма да се сбъднат, надеждата ще отлети на много места. Голяма е вероятността от скандали. Изисква се такт и дипломация в отношенията с хората. Опасност от дезинформация, затова бъдете много внимателни. Човек ще има много работа, а ще го влече към развлечения. Недоразумения в интимните отношения. През нечии глави ще преминават предателски мисли. Вие може да не влезете в тази категория, но това е общата преобладаваща тенденция сред населението от дисхармоничния аспект.

Луната е в земния кардинален знак Козирог. Малко като студен душ ще подейства. От тук ще дойде леко отрезвяване на „лудите глави”, кротване на страстите и емоциите. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, на пряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата, коленете, костите, жлъчен мехур.

Ако имате проблеми с кожата, значи не успявате да защитите себе си, чувствате, гняв, раздразнение, сякаш някой е влязъл под нея. Чувствате се пренебрегнати, подценени и не можете да се поберете в кожата си. Размислете върху това и се постарайте да се освободите от тези чувства. Изпълнете мудрата: допрете връхчетата на палеца и безименния пръст, а другите изпънете. Задръжте 2-3 мин. и повтаряйте 2-3 пъти на ден.

Ако имате проблеми с коленете – стремеж за контрол, склонност да съдите другите, гняв, липса на гъвкавост. Чувствате се блокирани. Трудно се справяте с човек, проблем или ситуация от миналото. „Замразени” желания и неосъществени мечти. Нерешени семейни проблеми. Страх да продължите напред. Дясното коляно – проблеми с важен в живота ви мъж – баща, брат, чичо, друг. Лявото коляно – проблеми с майка, сестра, леля или друга важна жена в живота ви. Не можете да се отърсите от тъга, обида, загуба в миналото. Осъзнайте и работете върху отрицателните си чувства и нагласи – гняв, критикуване, негодувание.

За 12-ти лунен ден, който важи до 17:28ч, вижте ТУК.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4857 0

Свързани новини

Водещи новини