Не трябва да разказвате сънищата си на никого

  • 07 август 2016 07:30

  • 13756
  • 0
Не трябва да разказвате сънищата си на никого
©

Венера и Марс образуват квадратура. Характерни ще са проблеми в романтичните и сексуалните отношения. Може да се прояви чувство на ревност. Сексуалните излишества или недостатъчно внимание към чувствата могат да създадат проблеми. Обществени и финансови затруднения.

Меркурий е в опозиция на Нептун, затова повече се доверявайте на логиката и мисълта, отколкото на интуицията и вътрешният глас. Нечие консервативно отношение ще бъде във ваша полза.

Луната е в знак Везни. Точно в такъв момент някой е бил озарен от мисълта, че “Красотата ще спаси света”. Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Ако днес не ви върви, то е вероятно защото не можете да се разберете със своите партньори и повече настоявате да се съблюдават вашите интереси, както и това, че не сте съгласни на отстъпки. Постарайте се да разберете тези хора, техните чувства и бъдете по-деликатни в общуването си.

6-ти лунен ден - Поредният пасивен ден в лунния цикъл. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Старинно поверие казва, че “ако небето е много ясно или обратното, закрито е от много облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата. Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол. Болестите започнали в този ден протичат бързо. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

За сънищата, които сте видели през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Добре да се знае, че шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13756 0

Свързани новини

Водещи новини