Денят започва с Луна в знак Лъв

  • 04 август 2016 06:32

  • 9417
  • 0
Денят започва с Луна в знак Лъв
©


Денят започва с Луна в знак Лъв
.

От 07:14 до 10:35ч ще е непълноценна, затова и всичко, което захванете ще е също непълноценно. В 10:35ч Луната преминава вече в знак Дева. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

3-ти лунен ден - Сърпът на Луната започва вече да се вижда. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка. Активността в този ден не е излишна - важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Добра е всяка работа за благото на семейството. Сексуалните енергии са силни.

Благоприятно действат сауните в този лунен ден. Препоръчва се работа с енергиите на биополето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства. Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на започната книга. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Благоприятно е също да се работи с енергийното поле.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни. Това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Сексът в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка, например, в гората, във водата, в планината, в самолета, в колата и т.н. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.
 

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9417 0

Свързани новини

Водещи новини