Време да се погрижите за вътрешното си дете

  • 03 август 2016 06:51

  • 5146
  • 0
Време да се погрижите за вътрешното си дете
©

Луната е в знак Лъв. Време да се погрижите за вътрешното си дете. Лъвът се асоциира с детето, скрито във всеки човек. Потънали във всекидневните отговорности и бита, възрастните забравят за това. Трябва да се смеете, да се забавлявате, да се радвате, както правят децата. Нужно е да обогатите своя свят, споделяйки с другите своите таланти и дарове. Луната ще ви дари с енергия, за да преодолеете стоящите на вашия път препятствия, които ви пречат да живеете интересно и весело. Уязвимо е сърцето и сърдечно-съдовата система, както и гърбът. Да не се натоварват по никакъв начин.

В 6:52ч започва 2-ри лунен ден. Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Подходящо е за гладуване и начало на диета. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Отношения – Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Полезно е да почете древните трактати - на "Кама Сутра", "Ананга - чин", "Тао на любовта", Тантра. Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех за хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5146 0

Свързани новини

Водещи новини